Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm 3

Jag vandrar i gryningen
tidigt på morgonen

Jag plockar några vackra blommor

Jag är ensam
Jag är lycklig




Fri vers av Lilla_syster
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-05-25 19:20



Bookmark and Share


  Markattan
Ensam och lycklig vid havet låter skönt. Fin dikt!
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster