Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte

Jag kan inte lita på dig
Allt du säger
Är en lögn
Jag kan inte lyssna på dig
Allt du säger
Låter hemskt
Jag kan inte se på dig
Din blick
Är som ett mord




Övriga genrer av Lilla_syster
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster