Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre små söta katter


Nemi, Marwin, Kattis

Nemi är tjockast i världen
rullar fram på färden
gillar mycket mat
äter till och med sitt fat


Marwin den 21 september han dog
lämmnade denna värld han hadde fått nog
han väntade på bilen och sprang på vägen ut
snipp snapp snut så var detta livet slut


Kattis egentligen en pojke är
men håller sitt kattis namn mycket kärt
busig och sprallig är han
slogs mot den stora katten och vann




Fri vers av Lilla_syster
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-01-16 20:13



Bookmark and Share


  Freya
jättegulligt.
gillar nog det om marwin bäst. där har du verkligen lyckats med rimmen!
katter är underbara. <3

.
2006-10-30

  Markattan
Så sött skrivet och rimmat om dina små katter,
både med humor och sorg.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster