Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm 2

Solsken från en klarblå himmel
havet är blått och ljuvligt
jag hör fiskmåsars skrän
jag ser stranden
Det är en fridfull sommardröm




Fri vers av Lilla_syster
Läst 569 gånger
Publicerad 2005-05-25 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster