Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet.

Rakbladet går mot huden, djupare & djupare. Det svider till. Allt faller på plats. Jag ser hur blodet rinner ner för min bleka handled. Jag ångrar allt jag har gjort, allt jag har förstört allt jag har ställt till med. Jag lindar en scarf runt handleden. Det gör ont. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag går till skolan, oroar mig för allt. Finns inte, syns inte. Sitter på lektionen, gör ingenting orkar ingenting. Förstår inte varför livet skulle vara tilldelat till mig. Jag önskade någon älskade mig.




Fri vers av EbbaW.
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:49



Bookmark and Share


  Linaaana
JAG ÄLSKAR DIG EBBA!!!BRA SKRIIVET :D<3
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.