Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Just då, precis i det ögonblicket. Det var bara du.




Fri vers av EbbaW.
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:54



Bookmark and Share


  frig
kort och gott! ibland behövs det inte mycket
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.