Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sig själv.

När livet leker så vet man innerst inne att man bara låtsas att vara den man egentligen inte är. Man ska bli älskad på det sättet man är inte på det sättet man borde vara.




Fri vers av EbbaW.
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:58



Bookmark and Share


  Tina-sol
Det här är nog min favorit av dem du har skrivit hitills. Fast flera är mkt bra. Jag gillar att dom säger mycket, även fast dom är så korta.
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.