Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma.

Mamma, vad ser du? Ser du hur jag känner? Ser du hur jag mår? Nej, det gör du inte. För du kan inte se, för dig så ser du bara ett stort hål när du ska försöka att förstå mig. Du har aldrig varit som jag. Du har aldrig försökt att förstå. Du har bara låtsas. Låtsas att vara min förstående Mamma. Du kommer aldrig att lyckas, du kan bara försöka. Men Mamma, jag älskar dig för den du är.




Fri vers av EbbaW.
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.