Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Kärlek

Jag ligger bredvid dig på natten med handen på ditt hjärta,
för att känna pulsen, och vakta den.
Den dagen den inte slår, ska jag blåsa liv i dig igen.
Jag ska lyckas, kommer att lyckas. Du är mitt ljus.

Jag håller din hand när den är kall. För att värma den,
För att hålla temperaturen. Den dagen den fryser till is,
Är jag där och kysser den varm. Jag finns där, du är mitt liv.

Jag håller om dig när du är rädd. För att finnas där,
Skydda dig. Den dagen du försvinner, finns jag där för dig.
Jag älskar dig, du lever i mig.




Fri vers av Emma <33
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 20:53



Bookmark and Share


  Emma <33
hjgfjgjgj
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Emma <33
Emma <33