Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv, liv

Känner du det?

Den slår och slår.
Det kallas liv
Gnista, eld.


SPRAKANDE
DUNKANDE
ELD


Mitt liv, ditt liv,
Känner du det?
Gnistan..
Förvinner i natten,
upp mot himlen.
Som är så svart inatt.

Din själ värmer mig,
I natten, som är så kall inatt.
Din sprakande gnista,
Ditt dunkande hjärta.
Mot mitt, inatt.




Fri vers av Emma <33
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma <33
Emma <33