Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla


Rädsla

Tänk om livet bara var en illusion, en illusion som ingen annan ser, bara du.

Tar steget över linjen mellan verklighet, men samtidigt står du kvar

bakom den och dras tillbaka, djupare och djupare, in i illusionen.

50 gram ljusstrålar,
50 gram glädje över andras framgångar och förfall.
50 gram kärlek och 50 gram heroin,

Hur mycket väger livet?

Vad är egentligen värdet på din så kallade illusion som är byggd av dina andetag och din verklighetsbaserade historia.
Känslan av att någon leker med ditt liv och har det i en tunn tråd,
en tråd som bär upp 50 gram illusion?

Hur mycket väger själen?




Fri vers av Emma <33
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-28 20:55



Bookmark and Share


  Erik Hall
Mycket vackert skrivet!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Emma <33
Emma <33