Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrka


Styrka

Hjärtat pumpar. Det bara slår och slår.
Hårdare än någonsin. Hårdare än igår.
Min kropp är svagare än vanligt.
Läker långsamt alla djupa sår.
Men konstigt nog är jag starkare.
Starkare än igår.

Jag vill springa, slå hårda slag
Det är vad jag har lust med, just idag.
Slå hårdare än igår.
Idag är jag stark. Inget når mig just nu.
Pressen pumpar mitt blod så hårt.
Men samtidigt är jag lugnare, lugnare än igår.

Detta är vad jag har blivit.
Motgångar lär mig, ingen fas.
Mina nävar krossar glas.

Jag tar chansen, springer.




Fri vers av Emma <33
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma <33
Emma <33