Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilse


Vilse

Livet är som rytmer
rycks hit och dit.
Du vet inte vart du ska,
men du känner takten och pulsen.
kan inget veta om vad som kommer här näst.
Vinden är min bas.
Lärdomen är min text.
Det enda jag vet, är att jag vill dansa med dig.




Fri vers av Emma <33
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma <33
Emma <33