Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt du inte visste och Sånt jag lärde mig.




Kärlek fanns inte i ordboken
Så jag slog upp Bärnsten


\"Kåda & Saft stelnad från barrträd\"



En kristallklar och brun tår rann från mitt öga
och torkade för evigt fast på min ojämna kind





Jag är. För Dig.






Fri vers av fossie
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-01-29 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie