Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek (en berättelse om våld)


naiv liv
tog stora kliv
gav efter för dig, säg
med sanningen ute, hade jag väl sagt
Nej?


då och så, jag
längtade till att nå
jag greppade hårt, svårt
slutade identifiera vad som var
vårt



ett trick, fick
mig i din våld

Hey man! Valet var mitt, ditt
who gives a shit(t)?
allt finns på svart och vitt

svart, natt
lägger lyckan i en hatt
drar upp en kärleksillusion
men jag lovar
du får en oskulds pardon



fuck off, plantera din kuk i en kruka; bruka
ditt språk, och få det att växa
men akta, vi är många som vill lära dig en läxa

kanske jag knipsar din grenar, stenar
är vad du gav mig att bära, det var nära
att jag gav mig bort i din ära.

Men för all del; Hel
är lotten jag nu ska vinna,
Jag är inte längre flicka, jag är Kvinna.





















Fri vers av fossie
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-01-29 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie