Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats



Min plats på jorden
är min veranda vänd mot solen
Mina tankar väver livets trådar
Och jag har mitt ansikte
vänt mot solens sköna strålar




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-29 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt