Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägg inga skuldbördor på dina axlar


Syndigt ogjort

Ångra inget du gjort igår
För inget kan göras ogjort idag

Utan begrav dina synder i nya synder
Så glöms alla dumheter enkelt bort

Förlåt dej för det gjorda
Låt inte skuld tynga din dag

Den som lever syndigt i ett förlåtet ogjort liv
För mycket gjort idag




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 10:03



Bookmark and Share


  Howlit
Härlig livsinsikt o kunskap du delar med dej av. Känns som en naturlig fortsättning på en text jag skrev häromdan \"Visa vem du är\".

tack för fin läsning =)
/M
2007-02-03

  DanSan
*******************************

Ja som sagt den som är utan synd och

skuld får kasta första stenen . . .

Tänkvärt och bra formulerat . . .

Allt det bästa, Dan

******************************
2007-01-29

    Lena Nilsson
en människa utan skuld=en människa utan samvete
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX