Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka, lilla du.


du spred ditt änglaglitter
över hela världen
lilla
syster

du såg på mig med dina klokögon
\"det går att fixa, storasyster
gråt hos mig
jag kan vara stark nog för två\"
och trots att du
var så mycket yngre
kan man inte bli större än dig
lillasyster


Lillasyster, du regnade bort
i samma takt som iskristallerna
smälte bort och blev sommar

jag brände mig på tungan
och du kommer aldrig mer tillbaka




Fri vers av temugg
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:49



Bookmark and Share


  Katariiina
Den gör ont i mig också
2007-04-11

  *Camilla*
Men lilla vännen
vad den gör ont i mig
åh åh :/
älskade du
håller dig i handen
:(<3
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg