Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte varför kärleken förändras


Mitt hjärta är fyllt av regn

Mitt hjärta är fyllt av regn

Mitt hjärta är fyllt av regn
Och minnen
Jag känner känslan
Och saknar dej så otroligt

Jag behöver dej nu
Dina armar kring mig
Åh min kära
Jag behöver dej vid min sida

Jag vet inte varför
kärleken förändras
Allt bara tas ifrån mej
Hoppet är allt jag har kvar

Mitt hjärta är fyllt av regn
Jag är desperat
Mina ögon ser dej
Men jag kan inte röra dej

Om du ser mig i kväll
Snälla säg ingenting
Låt minnena tala
Och mitt hjärta få ro

Mitt hjärta är fyllt av regn.




Fri vers av hellen
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-01-29 18:39



Bookmark and Share


  nettizen
Åh.... hjärtan som gråter måste vara det sorgligaste som finns.....
Fint förmedlat här.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen