Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek.

Du vågar inte se mig i ögonen längre. Du vet att du svek mig.




Fri vers av EbbaW.
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.