Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten.

Jag sitter i baksätet i bilen och tittar ut genom fönstret. Jag håller dig i handen. Jag ser en sjö och jag tänker: Om vatten skulle vara kärlek, då skulle jag ge dig alla de stora haven och sen skulle jag säga det här gjorde jag för att jag älskar dig.




Fri vers av EbbaW.
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.