Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av Olle.


Tills dagen kommer

Vi ska alla den dagen komma
Bli minda av och fyllda med sorg
Förundras över vår sorgavånda

Han har alltid lett
Hon har alltid vart stark
Han var alltid snäll
Hon var alltid lycklig
Han hade så mycket humor
Hon var så full av goda minnen

Den dagen kommer
Och jag är lycklig över att vara med
Att få skapa det vi minns

Så som du




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-01-30 04:36



Bookmark and Share


  Fredric
Missat denna.. Gillar den dikten massor.. Gillar interaktiviteten.... och minnet
2007-02-16

    sunnanvind
Den här var bra!
Jag läser den om o om
igen o ser nya saker
hela tiden...
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön