Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj riktning, ta första steget, ramla och börja om igen.


Jag klänger mig fast

Jag klänger mig fast i drömarnas värld,
smeker tangeterna över bordet .
låt dig dras med av min eufori låt dig andas mina ord.


Jag klänger kvar i drömmarnas värld.
Dessa dar dår jag flyter fram genom den oförklarliga välrden
skapad av vår fantasi.

Jag vågar inte tro på den dröm vi skapat.
För då kanske min fantasi kan ändra den.
Jag ser mig om,
behöver bara ta första steget.
Och bli någon.

Men jag klänger mig fast i denna härliga obeslutsamhet,
som inte tvingar mig att vara något.
Låta min vilja fallna
tills den inte längre kan ta någon form.
Så flyter i fram i mängden i drömmarnas värld,
som bara de lyckliga kan se.


Det ni ser framför er varje dag är skapad ur någons dröm ur världen,
för 1000 om inte 100 år sen skulle ingen i sin vildaste dröm kunna föreställa sig hur vi har det idag. Måst påmmina sig att det är så för att våga tro sina drömmar. För det är drömmar som har förändrat världen till vad det är nu.




Övriga genrer av devious
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-30 19:06



Bookmark and Share


  aol
ja så sant fin fin poesi
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

devious
devious