Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Stanna kvar

Jag lever i en värld fylld av drömmar
Och fastän ingen av de är sanna
Så blundar jag
I natten väntar jag dag.

Fastän du aldrig ser mig,
Fastän du aldrig hör mig
Så ljuger jag
Jag har stannat kvar

Jag kan stå här,
Jag kan stanna kvar
Ser du natten?
Hur den går mot dag?

Jag kan sjunga
Jag kan skrika ut
För min kärlek
För dig - tar aldrig slut

Ser du mig,
Ser du mig nu?
Hör du mig,
Hör du mig nu?

Kan du stanna kvar?
Ljug för mig, ljug för mig, snälla du.




Fri vers av devious
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devious
devious