Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


D...

Detta är inte en dikt
utan en samling ord på ett papper
Jag är inte poet
bara människa

Som spyr ut känslor

Låt de skölja över
er
låt de omfamna
alla sidor
och till sist
dränka er


Sakta
mina ord
vaggar er
till sömns

Denna dikt är inte ord
(det är en snara runt er hals)
Jag är inte människa - Jag är poet.
(jag har fångat er)

Vagga...Sov...Somna...D...Dröm.




Fri vers av devious
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devious
devious