Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:D


Min Kuk

Min kuk är ganska medelstor
medellång och medelgrov
rätt så opersonlig
fast kanske lite böjd.

Min kuk är ganska medelstor
medellång och medelgrov
men om man tror på sifo
så är jag ganska nöjd.

Men du som nu som ingen har
kan du ställa några krav?
bara vi för in den
så har vi ganska sköj.

För mig är du stor
Du gör stora under
Stor
Ingen annan är som du
Ingen annan är
Som du.




Fri vers (Fri form) av devious
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devious
devious