Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag har stulit din dikt!

Jag har stulit dina ord
skamlöst slitit ut dem
ur din mun
rivit ut sida efter sida
ur den bok
du kallar din.

Det är din tanke
jag pejlat in och plagierat.

jag har klippt och klistrat
vridit och vrängt
de ord du skrev
inom parentes (så finurligt)
är nu mina.




Fri vers av devious
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 00:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Uppfriskande,
2010-03-23

  Annine
väldigt bra skrivet!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

devious
devious