Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord

Om du går till sängs med ett kliande arsle,
vaknar du med illaluktande fingrar.




Övriga genrer av Yeti
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-31 07:51



Bookmark and Share


  Yellow
JA!! ^^
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti