Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vill prata känslor, jag vill bara dansa

 

för att du är helt blank nu.

för att jag vet att det finns någon annan.

 

jag vill inte stanna, jag vill bort, jag vill ut.

lossna falla och upp igen. upp igen.

 

in sen ut för att sedan försvinna.

 

jag vill inte att du väntar,

men jag vill att du förstår.

att jag tröttnar.

att jag vill glömma.

 




Fri vers av Yeti
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti