Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroendets oberoende

Hon vill vara kär, säger hon

men ändå

är det just förälskelsen som äcklar henne.

Något enormt.

Så fort världen blir liten,

och bara har plats för en enda, annan.

 




Fri vers av Yeti
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 11:45



Bookmark and Share


    idream
Jättebra skrivet!
Jag känner igen känslan..
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti