Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>för det handlar om mig</em>


Dikt(atur)

 

Jag vill inte förklara för er,
så att ni förstår.

Jag vill förklara för mig,
så att jag förstår.

 




Fri vers (Fri form) av Yeti
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti