Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräcklig - det gör så jävla ont.

Kan inte andas.
Kan inte sitta still.

Allting kommer på en gång.

Allting står helt jävla stilla.

"Jag vill ha mitt liv tillbaks, va!"
"Jag hatar att inte kunna andas om natten!"
"Mina ådror pulserar över mig!"

Jag är helt 

sjuk. 

fast.

slut.

klar.

körd.

död.

 

Bräcklig - det gör så ont att vara död.




Fri vers av Yeti
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som för mig som läsare
andas ångest, tonårssmärta,
oro över livet, framtiden,
allt det svåra, som gör ont
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti