Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att frysa

Det kliar på foten

och

Du är en jävla skit

och

Jag har ont i hjärnan

och

i hjärtat när jag tänker

på dig.

och

Det du aldrig sa

eller säger.

Kanske är det så att vi måste prata

Men jag vill inte se dig

Jag vill inte höra din naiva röst

eller veta av

ditt ansikte.

En lång

trölig text

om att.

Jag vill prata med dig!

Men skriver.

och

byter rader

när helst

jag vill.

Men jag kan inte prata med dig längre.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Yeti
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti