Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slås ned varje gång

Gång på gång

på gång.

Ned mot marken.

Igen

och igen.

Mot golvets kalla yta.

Ännu en gång

måste jag finna ett skäl

för att aldrig sluta.




Fri vers av Yeti
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti