Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fy fan


snefylla


En konstig natt,
kul som fan,
men fyllan blev sne och allt slutade med
psykakuten som så många andra nätter jag knasar.

Doktor lägger in kaosflicka som gråter, det doktor inte vet är att kaosflicka gråter ofta,
hon blir inte bättre av att ligga i en sjukhussäng med kala väggar,
ett fönster så att de vita rockarna kan se henne så hon inte tar kål på sig själv.

Vaknar med en jävla baksmälla, ångesten vrider kaosflicka i bitar,
snäll vit rock ger henne verktabletter,
kaosflicka tänker på sina vänner.

Vill inte vara bland de tokiga...inte idag...
Ngn dam yrar om nyckelpigor, en man pratar frenetiskt om att han ska till Usa, kaosflicka gråter...

Med darriga händer greppar telefonen ringer sina vänner, de finaste som inte dömmer...de ska komma och hämta kaosflicka,

det tar ett tag innan de kommer kaosflicka gråter hela tiden medan hon stirrar in i väggen, det dansar in galenmänniskor men kaosflicka bryr sig inte, hon har sett dem så många ggr förr, kaosflicka skulle tom kunna ställa diagnos på galningarna.

Kaosflickasitter vid bordet kämpar att hålla besticken och få i sig mat,
mitt emot sitter en tjock tant och skriker dumma saker till kaosflicka, tårarna rinner ner i köttfersen... hon vill UT

Kaosflicka tar på sig jacka sitter i samma ställning i två timmar väntar på vän,
han kommer och kaosflicka får en kram som hon har längtat efter hela denna dag,

utan ord vet han hur kaosflicka mår...

Hem till de andra finaste och min pojke tittar på film,
han frågar lite om natten,
svårt att förklara




Fri vers av Vildaste
Läst 564 gånger
Publicerad 2007-01-31 11:37



Bookmark and Share


  Anna Malmberg
även den här tömmer en på ord...

jag menar... hur kan någon annan förstå...?
2007-04-17

  sabina stark
Stark text.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste