Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från ett tidigare liv.


Nattmara

Nattens timmar kommer
smyger sig på
måste få sova
kan du inte förstå.

Ibland jag måste
orkar inte med
den ilska det hån
som jag annas måste utstå.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström