Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag som påminner om våren


Återkomsten

Febeurari
återkomstens månad

Sakta det märks knppast
sedan mer
och mer och mer.
Feberurari
ljuset har kommit åter.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-02-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström