Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina äldre dikter.


Romans i ett ögonblick

Romans i ett ögonblick
så ivrig och kvick
svag och vek
känslan av kärlek

Men helt plötsligt går ridån ner,
det bara händer
och jag inser, jag ser
att även känslor vänder

Han säger en sak, menar något annat
Först ber han mig gå, sen skulle jag stannat?

Han håller mig kvar för en ångest han har
han valde det såhär
och det gjorde så ont, jag var så kär

Vill vara så jävla feg,
men tar ändå ett steg
Så snälla, släpp mig nu fri
för det finns inte längre något vi.




Fri vers av Daniela Linder
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 21:57



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Den var väldigt fin och starkt skriven! Verkligen bra.
//Gabbi
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder