Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvaleken



Liten älva spinner älvatrådar
Leker tafatt med droppe av dagg
Klär himlen i azurblå ren kristall
Skrattar likt ett stjärnefall
Gör en kullerbytta nerför grässtrå
Fastnar i Imses spindelnät
Oj,men förlåt
Lagar genast med silvertråd
Vidare till nästa blomma
öppnar den stora blå klockan
Skrattar glatt och pärlande
Lägger sig där för att vila






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-02-02 15:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
älvor som leker ska vi värna..Du gör det...
2007-02-02

  Fredrik Stillesjö
Hej SusanneStrömstedt!

En näpen liten text, som en saga. Hälsar vännen Fredrik
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt