Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan efter snö

Jag blir dragen till snö och kyla
Jag blev dragen till dröm och frihet
Jag överallt ser kylans is
Jag är i mitt vinterparadis




Fri vers av joaols
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-02-02 17:41



Bookmark and Share


  * Ammi *
Menar du Sverige?
jag tycker om denna text, för den ger tillfälle att fantisera lite, och bilden till, ja den är komplett!
Bra text
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols