Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en låttext.


Questions

I just wanna know how
and I just wanna know why
Why can birds fly
and why does heaven cry?
Why do we always deny?

I just wanna know how
and I just wanna know why
Why cant we fly
when we always cry?
Why do we always deny?


Thats my questions
about the world creation


I just wanna know how
and I just wanna know why
Why do we like to hear
the music into our ear?
Why do we sometimes fell tears?

I just wanna know how
and I just wanna know why
Why do happyness come
when we hear some tones


Thats my questions
about the musical creations


I just wanna know how
and I just wanna know why
why do I have so many questions?
But why ask?
I\'ll never get answers anyway...




Fri vers av joaols
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-05-01 21:28



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
I like it!!!

Har några få idéer till upplägget, och några få stavnings och gramatiska ifrågasättningar men det är i sammanhanget petitesser...

Snygga vändningar verkligen och relevanta frågor på ett starkt sätt framfört... kanon vännen!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols