Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ett tag sen jag skrev här. Har istället för att skriva här inne, skrivit klart en låt. Här är texten till den:


Lost in daydreams

I\'m lost in time, nowhere to go
mind is a crime

Flee from reality, just flee from our time
I wanna do it, I\'ll do it now


Let\'s dream away
Oh daydreams
Let me dream away
Be lost in daydreams


I go into a world, my hiding place
where I have control

So let\'s see, if you can come with me
into a world, where we have control

I know, you hate when I\'m out
when I\'ve closed my eyes, and flown away

Don\'t wake me up, I\'ve just dreamt
that I am happier, I need you, my friend


Let\'s dream away
Oh daydreams
Let me dream away
Be lost in daydreams




Fri vers av joaols
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-04-02 18:01



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Underbar, denna klara längtan efter det där borta, det lite ouppnåerliga men ack så sköna, att vilja stanna där precis på gränsen till drömlandet istället för att se vardagens ibland kalla slag när man vaknar, jag förstår känslan och den är tydlig, snyggt jobbat!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols