Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny låt... Inspelning inom kort förhoppningsvis. Tack \"bluie\" för titelhjälpen =)


Felgångare

Jag såg hur du sörjde de spår som du såg här inatt
Att krypa bland smuts och damm var det som du sagt
Du skulle aldrig hitta vägen till det hem som du en gång sett
Att vara vilsen i en våldsam stad är inte alltid så lätt

I en trasig syn såg du skönhet i toppen som sa
Vänd dig med mig och alla skatter kan du ta
Du kvävdes ihjäl av en man som såg dina spår
han söker först en blick och sen måste han slå

Jag hör hur du klagar på ditt liv och hur du mår
Jag vet att du har stora sår efter stegen men
när man faller och ser hur man står
får man alltid se en tår på någon som kallas vän
men jag vet inte än

Men nu knackar tonen på dörren och vill komma in
Det är den som du hör, det är den som är din
Nu fylls dina tomma åar med lyrik
och dagar går utan någon sorts panik

Jag har hört hur du klagar på ditt liv och hur du mår
Jag vet att du har stora sår efter stegen men
när man faller och ser hur man står
får man alltid se en tår på någon som kallas vän
Nu vet jag igen




Fri vers av joaols
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols