Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat hjärta



Ljudet av ett krossat hjärta
kan inte höras
men dödens ögon avslöjar allt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-03 08:35



Bookmark and Share


  annso.fie
Så få ord, men så starkt.. och sant. Mycket bra, verkligen.
2007-02-13

    sunnanvind
När hoppet slocknat,
och ögonen slutat
spegla liv...
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt