Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla?

Du vill inte vara mig
Inte bo inuti mitt huvud
Inte vara en fluga som ser allt jag tänker
Och gör

För jag har aldrig varit normal
Aldrig kommer jag att vara normal
Eller i närheten
Av detta diffusa utopia

Eller kanske inte helt normal
Det skulle nog lätt bli tråkigt
Tror jag

Men du vill inte vara mig
Ty jag är ett vrak med intakt skrov
Ett tomt skal
Som måste fyllas av övertygelse
Ny vänskap
Hopp om kärlek
Ocj gång på gång tömmas
På dysterhet
Hopplöshet
Uddhet

Men kan jag
Om än bara för en liten stund
Få vara del av dig?

Se världen som du ser den
Veta hur man ska reagera
Känna hur det känns att vara glad
Åt ingenting
Göra bort sig
Bara för att man tycker att det är kul
Att tycka att sånt är kul

Snälla
Får jag vara del
Av ditt himmlerike?




Fri vers av Max T
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-03 16:41



Bookmark and Share


  Karvo
Jättebra. Talande beskrivningar av känslor man känner igen. Jag tycker du ska sluta ursäkta dig på din sida. Du skriver bra.
2007-03-21

    rosentagg
den var jätte bra!! gillar skarpt :)
2007-02-08

  Lithia
Jag håller helt med Cammo. Åh så vackert!!

\'Känna hur det känns att vara glad
Åt ingenting
Göra bort sig
Bara för att man tycker att det är kul\'

Helt enkelt genialiskt. Skulle det inte vara underbart att känna så?
2007-02-03

    Cammo
åh, vilekn fin text. Så spröt och skört. jag äslkade
\"Snälla
Får jag vara del
Av ditt himmlerike?\"
Åhh, så vackert.
Bra gjort MAx (som vanligt:P)
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T