Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensamheten följer varje steg jag tar
som skuggor vid fullmåne
blå, kalla, långa.

Ensamheten finns i mitt hjärta
i min själ
ensamhetens stenar fyller
mitt bröst.

Ensamhetens tårar rinner
nedför min kind
fast mina ögon är torra,
fryser fast
i mitt ansikter
gör det stelt och naket.

Ensamhetens kalla hand
torkar bort
de frusna tårarna.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-02-03 18:30



Bookmark and Share


  Sunlight
I din text om ensamhet upplever jag ett modigt kvarhållande av känslan, som kan smärta oerhört... att med öppet hjärta se det svåra rakt i ögonen...
texten talar till mig och berör mig mycket!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström