Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ristar in mitt tecken



Vapnet är min penna
Bläcket är mitt blod
Liknas vid Gehenna
Livets veka mod
Jag ristar in tecken
som syns i evighet
Det finns mer i vecken


Gömt i sin djärva blyghet







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-04 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt