Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stränga om gitarr

              

det gnisslar om nya strängar

 

ska vara så




Fri vers av aftermath
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-02-04 09:16



Bookmark and Share


  Laijza
och sviiiider:-)
2008-01-13

    sunnanvind
Ja så är det... Alltid!
2007-02-09

  Jean-Michel Orblin
ja de är då för väl att det blir en härlig känsla och ljud
2007-02-05

  Azerola
Ja precis! Du är ju skapt för det. Mångfacetterad och väldigt enastående gjord
2007-02-04

    ej medlem längre
ska det verkligen!
snyggt. kort. snyggt.
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp