Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill se allt dingla


Kan vi inte bara vara nakna nån jävla gång!

Jag gömmer mig i container
någon har slängt ett par barnskor här
tänk om hon blev ledsen då, den lilla flickan

jag lyfter armarna mot atmosfären
även fast jag är rädd att någon ska se mig
och stämpla in konstig
på min panna eller i luftens totala blåhet

det är mycket människor på gatan
det är inte dem jag gömmer mig för
men det förstår dem nog inte
och jag tänker på alla fötter som gått
här

jag gömmer mig i ett par barnskor
någon har en död släkting
på den här gatan
som numera gömmer sig i en låda
under jordskorpan

kommer någon och jag någonsin kunna blotta oss

helt?




Fri vers av frig
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-02-04 12:41



Bookmark and Share


  Tina-sol
\" kommer någon och jag någonsin kunna blotta oss

helt?\" Din tur att ge mig kårar. Vad bra du är!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig