Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är tre år och jag bestämmer!


sa du

så jag blundar och vi 
spelar ett parti anarki-Fia




Fri vers av Linen
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-02-04 13:32



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Alltid bättre än föräldrar som låter treåringar bestämma vad de ska handla till mat och till hemmet. Det ska ha blivit en utbredd företeelse sägs det.
2007-02-14

  a h de v
*ler*
och det kan vara så svårt att spela på den där treåringens villkor, själv måste jag intala mig att jag är vuxen och det är bara ett barn och jag måste också blunda, för att behärska mig..

.. men anarkifia slutar inte för att hon blir sex, sju eller åtta..

kanske vid nio ska jag lära min bonusdotter livets hårda skola.
2007-02-07

  Lapptanten
=) Varm och glad blev jag. Känner igen beslutsamheten till hundra procent. Barn är ljuvliga!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen